Ykkösluokkalaiset saivat esimakua tulevasta tutustumiskierroksella Lyseossa.

13. päivä toukokuuta ne Joutsenon lukion ykkösluokkalaiset jotka siirtyvät ensi syksynä Lyseoon, vierailivat tulevassa opiskelupaikassaan. Lähtö tapahtui aamulla yhteisellä bussikyydillä, jonka jälkeen paikan päällä odottivat Lyseon tuutorit valmiina esittelemään koulua pienissä ryhmissä. Kierroksen aikana oli mahdollista käydä seuraamassa haluamansa aineen oppitunteja ja samalla kysellä tuutorilta kaikkea mieltä askarruttavaa. Tuutorit olivat itse myös ensimmäisen vuoden lukiolaisia. Koulussa kiertelyn päätteeksi kaikki kokoontuivat yhteen tilaan kuuntelemaan Lyseon opinto-ohjaajaa, joka osasi kertoa paljon hyödyllisiä asioita kurssivalinnoista ja muista tärkeistä käytännön asioista. Eri aineiden opettajat kävivät myös lyhyesti esittäytymässä. Avartavan aamupäivän lopuksi bussi suuntasi takaisin Joutsenoon.

Toimittaja:
Kaisa Martikainen